Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

WIDOK NA MORZE - centrum, blisko morza, dworzec główny PKP - 150m

Adres obiektu Waszyngtona, Radtkego, 81-347 Gdynia
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Aleksandra
Dodano: 2015-02-20
Pobyt od: 2015-02-01 do 2015-02-07
 
 
  

Byliśmy w lutym na feriach ,Doskonała lokalizacja -wszędzie blisko!! Polecam na weekend i na wakacje,naprawdę warto.Super warunki,będziemy polecać znajomym.


 
Firma z Wrocławia
Dodano: 2012-05-02
Pobyt od: 2012-04-16 do 2012-04-20
 

Regularnie mam przyjazdy do Gdyni z firmy.Jestem tu juz od dwóch lat. Z wynajmu jestem bardzo pozytywnie zadowolony.Jeśli chodzi o mieszkania są bardzo ładne, dobrze urządzone i czyste. Mają swój klimat. Właściciel powiedział mi , że zamierza zrobić tam taras na dachu około 60m. Wewnętrzny zamykany korytarz na klatce jest dodatkowym atutem, ponieważ nie nosi się hałas z klatki schodowej. Drzwi zamykane zatrzaskowe są świetnym rozwiązaniem, ponieważ jak ktoś opuszcza mieszkanie zupełnie rano to klucze zostawia w środku w mieszkaniu i właściciel nie musi przyjeżdżać.Ja osobiście nie zmieniłbym tych apartamentów na inne. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i polecam te mieszkania a kre...om, którzy piszą czasami bzdury, żeby sie odegrać na właścicielu bo zwróci im się słuszną uwagę tylko można współczuć.


 
Dorota i Roland
Dodano: 2012-02-23
Pobyt od: 2011-10-25 do 2011-10-27
 

Warunki rewelacyjne ,wszystko sprawne i ogólnie bez zastrzeżeń,mieszkaliśmy na św.Piotra,właściciel bardzo fajny i uprzejmy,za tą cenę rewelacja,planujemy na weekend majowy wrócić;)


 
Małgosia
Dodano: 2011-10-29
Pobyt od: 2011-10-24 do 2011-10-28
 

Od kilku lat jestem stałym klientem u Pana Krzysztofa. Przyjeżdżam z firmy raz w miesiącu. Wybrałam te mieszkania, ponieważ są ładnie urządzone, przede wszystkim czyste i mają lokalizacje w centrum Gdyni. Mieszkania są godne polecenia.


 
Leszek
Dodano: 2011-10-21
Pobyt od: 2011-09-28 do 2011-10-05
 

Podobnie jak przedmówca mieszkaliśmy 7 dni w tym samym mieszkaniu. Wynajmujący jest bardzo miłym i uczynnym człowiekiem, mieszkanie jest dobrze urządzone ale niestety wymaga trochę więcej troski o czystość. Warto byłoby zatrudnić sprzątaczkę, która regularnie zadbała by o wszędobylski kurz (pomiędzy DVD a dekoderem TV, pod łóżkiem, na półkach. I jeszcze jedno- podobną opinię napisałem w księdze gości tego mieszkania, jednakże do dzisiejszego dnia nie ujrzała ona światła dziennego- nie dziwi mnie więc fakt, że na stronie wynajmującego można znaleźć jedynie bardzo pozytywne opinie, wszystkie inne (niewygodne opinie) są starannie przefiltrowywane i lądują w koszu na śmieci.


 
Marek
Dodano: 2009-10-23
 

Niedawno miałem okazję skorzystać z noclegu w jednym z mieszkań, (45m ul Radkego). Byłem bardzo mile zaskoczony. Bardzo dobra lokalizacja, centrum Gdyni, z bezpiecznym miejscem parkingowym. Największym zaskoczeniem je=dnak był wysoki standart wyposażenia. Wszystko czego można oczekiwać jest w standarcie. Nie można również pominąć fantastycznej obsługi. Gorąco polecam, naprawdę warto. Dziękuję


Opinie 1-6 z 6

 

Gdynia w przewodniku

Open'er Festival 2016 w Gdyni

Open'er Festival 2016 w Gdyni

Największe muzyczne wydarzenie Pomorza startuje już 29 czerwca i potrwa do 2 lipca.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie